game day.

Japp idag är det match! Ska bli riktigt kul som vanligt att lira match. Bara inte nivån är som i torsdags, för det är INTE okej. Dock tror jag inte det. Tror faktiskt att nivån kommer vara taggad och bra. Så först blir det att kolla herrarna sedan kl 14.30 är det vi som går in på banan taggade för en rafflande match som förhoppningsvis slutar i vinst.
Igår var det Södertälje, eller ja vi började hos GP. Jag, Danne och Jimmy. Senare kom även en gammal barndomskompis Caroline. Riktigt kul att träffa henne faktiskt. Ibland är världen bra liten.
Vi åkte senare mot S-tälje och hem till Vranko, där hon och Jennie var. Det var roligt faktiskt och vi spelade lite Våghals 2. Dock bara med sanningsfrågorna. Haha. Men det var kul. Och sedan började vi dra oss ut i kroglivet. Den här gången provade vi något, som för mig var nytt, Flamingo hette det. Inte speciellt stort men rätt mysigt faktiskt. Sedan kom även Hagman och Hampe dit en sväng också. Vi skulle ju egentligen gått vidare där dom var men det blev inte så.
Men i det stora hela var det en riktigt mysig och kul kväll.



slängd till hajarna, bly i tärningarna...

Kommentarer
Postat av: stina

haha, jag har också det där spelet :) och vi körde också bara med sanningfrågorna :P rätt kul faktiskt!

Postat av: angelique

stina: haha klockrent! ja det är riktigt kul faktiskt ;)

2009-10-18 @ 16:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback