en bra torsdag.

Sådär en dag närmare helg. Det ska bli skönt med helg men nu har jag ju liksom kommit in i rytmen att gå upp tidigt och jobba.
Idag jobbade jag på skolan i Tullinge. Det var en riktigt rolig dag faktiskt. Full fart hela dagen! Enda rasten var lunchen. Men det gjorde inget. Och det gick skit bra verkligen! Fick massor av beröm. Man behöver verkligen det. Tycker det är otroligt kul att jobba där faktiskt.
Men imorgon är det citymail igen. Faktiskt kul att variera mellan två helt skilda jobb. Dock skadar det inte om det är hela veckor JÄMT! Vore så skönt.
Nästa vecka vet jag att jag jobbar onsdag iallafall, that´s it so far. Och hur planerar man sina veckor då? Inte alls, det går inte. Eller preliminär boka allt. Får duga för stunden men måste hitta en mer hållbar sits så man kan planera bättre.
Jaja roligare än så blir det inte. JO för i helvete! LÖN idag! YEEEY! DET om något gör hela veckan.
Träning ikväll och hoppas verkligen att det inte gör så ont som sist. Hej och hå. Men det känns faktiskt lite bättre idag. Min nya taktik kanske hjälper? Sova med super tjocka skidstrumpor OCH värmeliniment. Kanske gör susen, hoppas det.



och jag hälsade på där ibland...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback