reunion kryssning & match.

Helt sjuk helg. Verkligen helt sjuk! Precis som jag hade förväntat mig. För man vet ju hur det gick förra året så jag var förberedd. Och iår var det kanon. Gick liksom lite bättre eller något. Det lät bra iallafall!
Men för att dra helgen kort;
Uppvärmning på Olearys efter en taxiresa in till stan. Många kära återseenden och skratt, nu var det bara att hänga på. All in. Buffé som jag inte tyckte var någon höjdare, eller så var jag på en båt. Men vin och öl slank ner av bara farten. Alltså förfest nr 2 för kvällen. Taxfree trodde vi, icke! Dom sålde inte starksprit påvägen dit minsann. Vi köpte upp oss på Gin longdrinks och öl. Satte oss ganska omgående i sportbaren där det var trubadur och många hej och tjena. Det var här någonstans det började gunga ganska bra för alla under fötterna (trots att båten i sig inte gungade alls på vägen dit.) Dans och mera dricka. Det kändes som att jag tappade bort alla någonstans under dom här timmarna och gick runt för att se vart dom tagit vägen. Givetvis var man ju inte direkt ensam så mitt letande var inte speciellt effektivt.
Hittade Iida och vi insåg att mat var en toppen idé. Här var det godnatt för kväll nr 1.
Dag nr 2 väntade. Vi vaknade bra tidigt och såklart var ju det riktigt tungt nu. Och min mage och jag var INTE överens. Somnar till kanske lite väl länge och det tar lång tid innan jag och Iida kunde ge oss av och se vad Riga hade att bjuda på.
Stan var finare än väntat men inte direkt något speciellt.
Åter på båten var det ju bara att börja om på riktigt. Det rasar in Salems killar och hela "göra-i-ordning-för-middag" stannade upp ganska grovt. Jimmy Ö har nu haft ca 4 timmar på sig att duscha. Vilket jag ändå fick tjata honom till att göra efter vi andra hunnit gjort klart den biten.
Buffé som det var födelsedagssång för Henke som inte ens fyllde år och fick med alla där att sjunga. En "rödvins drink med tacotopping" och stulna bag in boxer.
Jag vet inte men det var väl nångång efter det här och vi i hytten ett tag som kvällen började ljusna. Sportbaren återigen, dans, dricka och kareoke.
Stora discot nästa och timmarna flög iväg. Nu var det godnatt för sista gången ombord.
Ingen pigg men det var ändå skratt och prat om vad som hade hänt. Sedan var det time to say goodbye.
Grym kryssning med andra ord och framför allt; jag överlevde!

Matchen idag var bästa vi spelat! Vinst mot Bolton med 22-17 (?) Vi var verkligen grymma. Tok stängde i försvar och det flöt på hyffsat framåt. Kanon helt enkelt! Vilken toppen avslutning på en av dom bättre helgerna på länge!! TACK!



du måste va sjuk, sjuk, sjuk sjuk...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback