måndag igen.

Ja nu går tiden sådär fort så man inte riktigt hänger med. Helt plötsligt måndag. Vart försvann helgen? Haha. Jora klart jag vet vart den försvann, men den tog slut för fort. För jävlar va roligt vi har haft! Helt sjukt. Mera sådant.
Idag började jag kl 06.30 för att öppna på fritids/förskolan. Inga problem att sluta vid 16.30 senare, men nu känner jag hur trött jag verkligen är. Det har varit ganska mycket idag kan man säga.
Mycket info, men nu faller mycket också på plats. Jag gillart!
Men ganska tungt att sluta kl 16.30 när man börjat så tidigt faktiskt. Ska ju egentligen sluta betydligt tidigare men eftersom jag hade tid att ta igen så fick det bli så idag.
Hoppas att den här veckan går fort för jag vill ha helg. Dock cp tid på matchen, lördag vid kl 19 och så ska jag jobba på söndag. Cashflow.
Så mycket helg blev det av de. Men hellre pengar och vila i graven än att sova bort hela söndagen. Ikväll blir det tidigt i säng minsann. Fy fan.
Håller tummarna för att jag slipper bli sjuk. Det känns i kroppen och ett kraftigt illamående som jag haft idag. Men kanske är för att jag är trött? Eller?



vi måste börja leva...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback