kaffe är en drog.

Och det är väl i och för sig inget nytt. Men att jobba så intensivt med det, det är minsann en hälsofara!
Jobbade idag, 8-17. Och så dåligt som jag har mått idag är helt sjukt. Jag brukar inte vara så känslig mot kaffe då jag tidigare jobbat väldigt mycket med det. Men idag. Usch fy fan. Att inhalera kaffe i porerna och andas in ångorna från nysprättat kaffe rakt ner i en stor balja, det är ingen hit. Inte i 9 timmar i sträck. Kan säga att bara efter ett par timmar kände man hur huvudet började värka och yrseln kom. Nästan som att bli skit full och trött på ett kick. Då visste man att, jora vi har inte ens passerat lunch ännu..
Jag var inte ensam om att må riktigt uselt av att stå där med det monotoma jobbet och bara börja må sämre och sämre. Tur kanske var det. Men inte klagade man. Dubbelt upp med lönen. Det var det nästan värt. Men nej tack, inte igen.
Jag som redan hade ont i magen redan igår mådde inte bättre idag och framför allt inte efter det här arbetspasset. Lunch och allt var påväg att vända. Inte något vidare.
Men kvällen igår var iallafall rolig. Matchen behöver jag inte ens nämna mer än ett mål från min sida. Torsk kan vi väl säga.
Efter det åkte jag till Södertälje med lite handbollsvänner. Dock höll jag mig nykter och körde, men följde med ut på krogen iallafall. Det var minsann en upplevelse. Men jag hade roligt!
Ny vecka börjar imorgon och jag öppnar. Känner mig ju inte direkt manad att göra det. Uuäck. Bara jag inte börjar må ännu sämre.
Behöver jag nämna att jag inte dricker kaffe..?



vill inte leva med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv...

Kommentarer
Postat av: stina

åh vilken härlig bild!

Postat av: angelique

stina: hehe visst är den! jag och min kompis var ute på en promenad vid stranden en kväll :)

2009-11-09 @ 17:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback