den där känslan.

Lycka är att komma hem när det fortfarande är lite ljust ute. Vilken feeling. Annars åker man när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt. (Precis som det sägs i den där reklamen, vad det nu är reklam för..) Eftersom jag åkte på att öppna även imorse så fick jag denna gången sluta tidigare. Nice. Alltså bye bye jobbet vid kl 14 redan. Och efter det skulle jag ju till stan var det tänkt och träffa Jeanette bland annat. Men så blir det icke. Så jävla trist. Självklart hade jag ju glömt att vi ska få genomgång på en del övningar innan träningen för axlar och knän. Plus att jag hoppas kunna få mer hjälp med rygg och benhinnor. Nej dom är inte bättre ännu.
Så bra går det liksom.
Tycker det är skit trist nu när man äntligen slutat tidigt att man inte kan träffa henne. Shit happens. Nåja det blir på reunion istället! För jävlar vad det närmar sig nu! Shit shit shit.
Fick även hem brev idag också för tid till att kika närmare på mina problem med magen. Tror ni inte det knöt sig lite extra när jag läste kallelsen. Jora givetvis gjorde det de.
Då kanske man får stopp på dessa jävla besvär.
Svängde förbi Sarah också, inte hälsat på henne sedan sist jag gjorde mig snygg(are). Hon var ju lika snygg och fräsch som vanligt! Usch den människan om något är man bra avis på hur hon alltid kan se så bra ut =)
Bestämdes lite som hastigast att nu snart ska vi kika resa, för vi ska uppleva Barcelona. Eller något. Haha. Iväg vill vi.
Och beskedet om pappilu skulle åka eller ej kom igår också. Jovisst, bestämt och klart, mitten på nästa vecka drar han. Då var vi tillbaka på ruta ett igen då.



och allt jag borde ha gjort, men moln kom ivägen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback