dom säger att det är helg.

En kvick uppdatering faktiskt måste jag säga. Hade lite tid över att köra på det så fick bli det idag också. Gårdagen var ju lite av en fixar dag, tvätt, städ och disk iprincip. Och lite utgång blev det eftersom norrmännen åker imorgon så det fick bli lite Treo, Grabbarna grus orginal och som vanligt Grabbarna grus Beachclub. Kom på att jag inte ens nämnt något om vilka ställen som vi brukar hänga på så nu vet ni lite mer. Men det var riktigt kul igår iallafall. Trodde det skulle bli segt men kan ju omöjligt bli det när man har 7 galna norrmänn med. En är en smula kleptoman och den andra säger ingenting men plötsligt kan hojta ut lite party. Haha. Ja svårt att säga hur dom är för det händer alltid något.
Anton har varit snäll och lärt mig lite "coola tricks" med flaskorna, flairing så att säga. Sjukt kul att kunna spexa lite och inte allt för svårt när man väl lärt sig lite. Inte för att jag är asapa bra men kan några kast iallafall och han ska fortsätta lära mig en del. Antingen stå på stranden eller vid vårat poolområde. Lite kul när jag stog utanför Treo och övade så satt norrmännen på terassen och applåderade och tjoade varje gång jag lyckades. Haha. Så störda. Medans Jocke satt på dykcentrets terass och skrattade varje gång jag tappade den. Så roligt på jobbet det har man minsann. Utan tvekan.
Danne ringde också för någon timme sedan och undrade om inte jag kan representera Treo i barskolans drinktävling. Men eftersom jag inte ens vet vart barskolan ligger så struntade vi i det den här gången. Det kommer ju nya elever hela tiden så jag hinner nog.. Haha. Men Iida ska visa mig idag vart det ligger så jag har lite koll. För man blir faktiskt hemmablind även här kan jag säga.
Någon ledig dag måste jag iallafall ta mig in till Palma och strosa runt och kolla i affärer.
Men idag är det bara jobb efter det fix och trix vi har hållit på med idag. Så får man se om det blir något efter jobbet eller om man går hem och kryper till kojs. Kanske lika bra det.



GG beachclub. Då jag hade bränt mig ganska rejält kan man säga.

alla trodde jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst...

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jäla röd i plytet du e. Ha Ha nu får du smaka på hur det är att vara i sol o värme. Här regnar det just nu och jag Tim o Thomas ska till Hillclimben om en timme, hoppas det slutar snart att regna. I kväll är vi bjudna till klubben på lite partaj öl o live musik som vanligt men bara för klubbar o inbjudna, risk för röj. Hade gott puss o kram Pappa

2009-05-23 @ 11:32:10
Postat av: angelique

pappa: hahah jaa men jag brände mig ju! :P då blir man sådär, nästan så jag börjat flagna till och med! så yes, nu får jag känna på samma sak som du. i torsdags var det varmast på mallis i hela europa, 38 grader. nu börjas det! trist med regn för er, själv har jag sett regn en gång sedan jag landade.. haha. ha så roligt på klubben! Puss & kram

2009-05-23 @ 22:34:11
Postat av: robin k. bryttmar

vafan man kan ju inte va både tjock å råsa. du klarar dig de e mer rött fan!

2009-05-26 @ 18:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback