min lediga torsdag.

Soft Adde att du hittat hit! Haha. Då vet jag att du saknar mig lite grann på jobbet faktiskt! Muhaha. Och nej, jag ska inte glömma solskydd och nässkydd.

Men vad gör man när man är ledig? Jag har ingen aning. Därför bestämde jag och Anton dejt på Treo för lite frukost och utbyte av musik till varandras Ipods. Varför vara helt ledig från jobbet när man kan vara här iallafall? Verkar dumt. Så jag har fått en mycket god baugette av Mamsen och varm choklad med grädde. Inte min stil men det satt fin fint idag kan jag säga. Lite kallt idag så jeans och tröja, och så regnar det lite. Ganska små trist men då behöver jag inte känna ångest över att man inte ligger på stranden och steker. Som jag för övrigt bara hunnit med en dag, en timme. Men färg har jag fått iallafall eftersom man suttit på terassen på Treo.
Mycket har hänt såklart men eftersom man inte bloggar direkt så har man såklart glömt mycket.
Det har gått skit bra på jobbet, vi har haft två praktikanter från barskolan och då har jag fått gå igenom en del så att jag också lär mig. Tycker det är så fantastiskt kul och lär mig saker hela tiden.
Självklart har jag ju inte heller slutat med hostan, men har ju garanterat fått "magaluf hostan" som det så vackert heter. Och den blir man inte av med. Så det är bara att leva med skiten helt enkelt. Det är så svårt att veta vad man ska säga eftersom jag är mitt uppe i det.
Nästan så man tror att man inte har något att säga. Men det händer nya saker vaaarje dag. Skumma människor och allt sådant. Ja man blir ganska tom.
Så vad vill ni veta? Jag ska försöka bättre med mycket uppdateringar så det inte glöms bort.
Snart är det ju 17e maj och norrmännens dag, och Casablanca öppnar då. Så snart är väl iprincip allt helt öppet här. Full fart nu sätter det igång kan man säga.
Ruskigt roligt!
Nästa inlägg kommer bilder också.

fina gamla älv rinn vidare, men vara inte länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback