drar ihop sig.

Ordentligt, nu handlar det inte om månader, veckor eller dagar. Nu är det timmar som gäller. Hur sjukt är inte det? Riktigt stört. Känslan är så sjuk. Jag har ju liksom alltid innan räknat ner och känt "nuu närmar det sig ordentligt" men faktiskt är det ingenting. Idag har varit en av dom mest skumma dagar jag upplevt. Blev iallafall uteservering i ett par timmar på Söder. ÄNTLIGEN! Som vi snackat om det men aldrig kommit till skott. Så idag blev det Kvarnen. Och vi blev ett litet gäng. Super mysigt. Och säkert första gången i mitt liv som jag varit så tyst så länge. Tankarna var överallt och absolut ingenstans. Men där satt vi och mös.
Jimmy*2, Viktor, Danne, Johan, Linda och Emelie. Och så jag då. Jag fattade inte riktigt att imorgon är jag framme. Inatt åker jag. Dom andra verkade också tycka det var en smula sjukt. "Vi kommer inte ha Ange hemma på hela sommaren.." Så gick snacket. Samt "Fan va roligt du kommer ha! Vi vill också!" Vänner är det bästa man har. Det inser jag verkligen nu.
Så när det var dags att kila, jag hem eftersom jag skulle äta middag med familjen och packa klart. Och de andra mot Högbergs. Inte ens det blev det för mig. Dock var kl 17.30 ca så va fan. Haha. Tidigaste hemgången hittills, och bara 2 cider senare på 3 timmar. Har nog aldrig varit så seg..
När vi skulle skiljas åt så blev det självklart kramkalas. Om och om igen. Till slut brast det för mig. Jag pallade inte att så många samtidigt visade så mycket. Gråtkalas blev det för min del. Fy fan, jag som lovat mig själv. Haha. Jaja blandad skratt och gråt blev det helt enkelt. Jag visade verkligen vad jag kände och älskar mina vänner för det dom ger.



Här fick vi en liten gemensam bild på oss då en random tjej fick ta den. Super fin bild verkligen och tur att jag fick på mig solglasögonen då mina tårar sprutar där under. HAHA. Jag är faktiskt ganska tjejig.

Kommer sakna alla mina vänner det vet ni och hoppas att ni kan komma ner. Men vet att det inte verkar bli så. Trist men kommer ha kul åt er minsann. Och se för fan till att ha detsamma åt mig här hemma. Annars jävlar skickar jag lillebrorsan på er.

pulver hjälpte mig verkligen, skriv det här i tidningen...

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Aj då. Jag som tycker jag har problem med min packning, den får väga 40 kg!! Va spännande att du åker inatt! Nu har vi ju iaf varandras nummer så nu kan vi höras där nere :)

Postat av: Rosie

Lycka till Ange, tror att de kommer gå riktigt bra før dig!

2009-05-02 @ 13:01:57
Postat av: Anja

Lycka till, ha det bra, festa lungt så du inte blir alkis av jobbet haha! Du ser härligt stekig ut med brillorna! Kram!

2009-05-02 @ 18:15:04
URL: http://gemigchips.blogspot.com
Postat av: stina

Ett stort lycka till gumman! <3

2009-05-03 @ 03:09:44
URL: http://stinalundstedt.blogg.se/
Postat av: angelique

rosie: tack så jätte mycket!



anja: haha jag ska försöka, hoppas turen är med mig bara :P tack tack jag försökte mitt bästa!



stina: tusen tack vännen

2009-05-03 @ 17:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback