min fredag, igen.

Ja som ni kanske förstår så är det fredagen den 13e, igen. Hade det förra månaden också. Men jag klagar inte, jag älskar det. För 13 är och förblir mitt nr. Hur mycket otur folk säger att det ger, so far inte mig någon otur. Kan ha ett samband? I think so. Men idag hade jag inte mycket till tur dock.. Men än lööön idag! <3



Fick jobba i skit Södertälje som jag redan innan hade onda tankar om sedan sist jag jobbade där. Och idag var det värre än förra gången, hur kan det komma sig? Jag vet inte. Skit lack. Nåja, jag kom hem välbehållen iallafall trots cykel och spring tur på 4 timmar drygt. Suck. Chefen där kom dock och frågade hur det hade gått och jag sa som det var. Så nästa gång jag kommer jobba där (OM jag kommer..) så kommer dom tänka över vilket område jag får. TACK.
Sedan frågade hon om min resa i maj och så också. Min coach i Tumba är tillsammans med henne så han hade skvallrat. Hon sa att det var väldigt modigt av mig att sticka iväg sådär helt själv. Sure thing börjar känna det. Men också tyckte hon att det verkade ballt och var lite avundsjuk. Ofcourse!
Min bror har farit till Sälen med några vänner så jag och mammilu har BF (barnfritt) Man kan ju fortfarande säga barn eftersom han fyller 18 på måndag. Haha.
Ska fixa present i helgen till honom.
Så ikväll ska jag och mammilu "lyxa till det" och äta ute, plankstek tror jag. MUMS. Känns som vi behöver det hon och jag, bara vi två. Sedan ikväll blir det väl hem till Jimmy om han fått flytta in. Tror det är skiiiit snyggt där nu när kakel och så är uppe.
Är lite avundsjuk faktiskt. Men jag bor fortfarande hemma också. Haha.
Vänta in mammilu sedan käk. Har inte ätit sedan frukosten kl 8 imorse lite yoghurt och blåbärssoppa. Jag känner en viss hunger nu.

61 dagar kvar.

på fredag kanske jag kan få biljetten till dansen...

Kommentarer
Postat av: stina

23 maj - 13 juni :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback