ikväll är det utgång.

Ibland får man trotsa plånboken, det gör jag ikväll. Egentligen redan igår men vad gör man inte för erotikmässan. Hade riktigt kul och såg en riktigt snygg manlig strippa, vilka jäääävla muskler. Puh.
Och eftersom man inte får fotografera där så blir det alltså inga härliga snaskiga bilder för varken er killar eller tjejer. Super synd enligt mig. Säkert er andra också, vad vet jag.
Det jag tyckte var bra med mässan var att det var så mycket. Såklart. Men alltså allt från helt vanliga underkläder till sjukt störda grejer. Ruskigt kul att gå och glutta på.
Träffade en gammal kompis jag inte pratat med på ja vad kan det vara 5 år, eller mer? Haha. Så lite kul att träffa honom där av alla ställen.
Blev iallafall hämtade av min braiga pappilu. Som har kört bil nu i två dagar efter uppehåll på nästan 9 månader. Han tycker det bara är roligt så vi tackar för det.

         

Lite bilder från gårdagen iallafall, lite innan hos GP och hälften av gänget hamnade i stan och så en bild på Carro inne på mässan. Teaser som man är. NOT.

Men ikväll lite utgång, vart vet jag inte Söder med all säkerhet. I vilket fall tror jag det. Så vi ska väl vara här innan och sådant tjafs. Också kallat förkrök.

46 dagar kvar.

och egentligen är det okej med mig...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det var sjukt nice, blev värsta draget efter sändningen var slut, Money och Håkan körde två låtar tillsammans då och publiken blev typ helt galna för att tv-crewet sa att nu fick de inte spela mer, men till slut efter en massa klapp och skrik så blev det en kom igen lena på slutet=) Det var riktigt riktigt roligt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback