hej söndag.

Efter en mysig kväll (utan stora staden..) med trevligt sällskap i form av, Jimmy, Carro, Danne och självklart Jönssonligan på Mallorca. Så startade lördagskvällen med lite lite dricka och en del snack. Ganska chill men var fortfarande sugen på stan om någon var på. Men det hände aldrig. Jo eller okej, Danne kläcker ur sig kl 1,30 att det hade varit nice med att ha åkt in till stan faktiskt. Men haaallååå!? Jätte bra att säga det så dags. Nåja, det finns fler helger har jag hört.
Ronnie, Anna och deras kompis Johanna kom också förbi en kort stund och sa hej iprincip. Så det var riktigt lugnt igår.
Såg även på den där förbannade jävla Meloskitfestivalen. Synd att inget annat bättre gick på tv. Mammilu zappade i och för sig mellan det och skidskyttet. Jag var lyrisk..? Inte jätte imponerad en lördagkväll.
Så lyckan kom när grabbarna hämtade mig och meloskitfestivalen var slut. Det var nog det bästa på hela kvällen tror jag.
För att yttra mig överhuvudtaget så tycker jag att det var lätt låt att skicka men inte den jag ville skulle vinna kan man säga. EMD låt som topp ettor hos mig med Alcazar. Bra svängiga låtar som låt och text sätter sig som karlssons klister på hjärnan. Det kallar jag melodifestival.
Blir svårt att sjunga med i den som vann dock.. Någon som kan texten?
Gapa och skrika kan jag så nu ska jag bara lära mig texten också.

Match idag mot BK Sol kl 12. Enligt mig oavsett med eller utan alkohol dagen innan, för tidigt. Men det gick ju som smort iallafall. Vinst med 30-10 efter en rafflande match. Not. Två baljor från mig. En match kvar nästa helg mot dom som ligger sist. Men underskatta ALDRIG! Håller tummarna att pappilu kommer hem där och får se vårat briljanta spel vi lirar.
Efter matchen blev det IKEA som jag förövrigt nu kan kalla mitt andra hem. Med Jimmy och mammilu. Så nu är jag asapa trött och ska väl glo lite på tv. OM jag ska.

59 dagar kvar.

dom har gått för att leva sina liv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback