erotikmässan ikväll.

Ja som tidigare nämnt så ska vi iväg på erotikmässan ikväll. Ska bli roligt och att så många hänger på blev ännu mer kul såklart. Har hunnit gymma med Angelica och hennes kompis Malin, solat och chillat. Ska väl städa lite snart tänkte jag väl. Sedan blir det att åka mot skärholmen idag igen för att möta upp Ronnie som ville ha lite sällis när han ska shoppa lite kläder. Själv får jag ser hur det blir med den saken. Troligtvis är jag nog bara smakråd, känns bäst så. Plus att det är tusen ggr roligare att kolla kläder till killar än mig själv. Dock ska Jimmy med och han är en hejare på att hitta kläder till mig så. Hmm. Ja det lär väl sluta med att jag har handlat iallafall.
Är på topp humör faktiskt, trots att vädret har slagit om och man iprincip blåser bort bara tanken av att kliva ut. Shit happens when you party naked. Eller något.
Längtar tills jag får dricka min älskade Cubalibre (captain morgan och cola) DET är grejer det.
En små tråkig bloggvecka måste jag säga, men man kan ju inte alltid ha något vettigt att skriva ner. Låt bli då, kanske man tänker. Nåjo, lättare sagt än gjort. Jag gillar att skriva några rader om dagen så då gör jag det! Intressant eller ej, ni avgör.

47 dagar kvar.

som om jag hade något bättre för mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback