en ganska bra dag.

Inte nog med att solen tittar fram idag utan det är överlag en ganska bra dag. Jag känner mig lite lite bättre och väljer därför att snöra på mina fula handbollsskor och ställa mig på planen. I den mån jag orkar vill säga. Men jag är överlycklig att få lira idag! Så förbannat tråkigt att inte röra på sig och inte få lattja handboll.
Bara jag inte blir sämre så är jag nöjd.
Idag annars, mycket händelserik då jag tillbringat den med Jimmy. Känns nästan som en vana nu när han varit hemma pga sin brutna hand. Vi for till skärholmen och gluttade lite. Jag dum som jag är förde över lite pengar i fall om att jag skulle behöva tanka då jag insåg mitt minimum på kontot (11,64kr) syntes. Jag gjorde dock jordens fynd på MQ och ett par ljus gråa chinos för 74kr. Jag hurrar fortfarande.
Jag blev glad för att dom kostade 150kr men då var det halva rea priset. Not so bad.
Ansåg att jag var värd dom helt enkelt.
Så vi vandrade runt och Jimmy köpte en vårjacka och ett par chinos han också. Så terrade vi Jocke och Österberg som jobbade. Sedan drog vi vidare mot kungenskurva där dom har ett varuhus med bara inredningsaffärer. Riktigt schysst är det där! Jimmy fyndade även där, en shotbricka som var skit häftig.
Sedan avslutade vi allt med liten bit mat. Man blir hungrig av att fynda. Haha.
Nåja nu har jag överstigit min budget nå grymt så får bli att snåla. Men ringde mitt förra jobb och lönen ska vara pågång, troligen nästa vecka. ÄNTLIGEN!
Och nästa vecka om jag inte minns helt fel får jag ju lön från Citymail också. Yeey.
Så fick jag hem i brevlådan mitt nya seb kort också till på köpet. Bra grejer.



69 dagar kvar.

akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback