att fylla år.

Ja min lillebruur fyller ju som sagt år idag. Grattis igen! Han blev otroligt glad över sina presenter. Har ju nämnt vad han fick av mig redan. Av våra päron fick han en systemkamera han önskat sig med diverse tillbehör. Pappilu har varit duktig och köpt det i Singapore.
Vi får ju alltid pengar av farmor och mormor, men han fick något mer av farmor. En fickplunta, haha. Dom tyckte väl att det är dags att kunna supa med stil nu när man fyllt 18. Bra jobbat!



Lillebruur när han öppnar kuvertet där det stog att han kommer få kameran. Minst sagt lycklig efteråt.

Mitt gymmande nåja det sprack. Så fort jag skrivit klart inlägget ringer dom från jobbet så ingen frukost alls och bara stressa till jobbet. Jobbade två timmar, riktigt nice och sedan stan och tandläkaren. Som för övrigt även idag var gratis (!!) I love it! Haha. Så jag behövde inte bli fattig som jag trodde.
Höll mig från att shoppa också, åkte direkt till tumba och mötte upp mammilu istället. Var vid det här laget ganska hungrig eftersom jag inte ätit på hela dagen.

Något som var riktigt kul på tunnelbanan när jag var påväg hem. En kille som inte var riktigt med i huvudet började helt plötsligt skrika och skratta konstigt och jätte högt så hela vagnen vände på sig. Och sedan började han skrika "Alla som sitter i tunnelbanan ska följa med mig!! Dom som vill följa med och bajsa på två väktare räcker upp en hand!!" Så skrek han två ggr.
Man visste ju inte riktigt om man skulle skratta eller gråta. Jag dog inombords men tittade menande och log till tjejen mitt emot mig som pratade i telefon men uppmärksammat händelsen även hon och började le en del.
Man ska vara med om allt tydligen.

58 dagar kvar.

när jag går runt här i feber, nere vid kanalerna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback