2 månader kvar.

Jajamensan om prick 2 månader drar jag från landet och bosätter mig för ett par månader i Spanien och Magaluf. Och jag kan inget annat säga än att jag trivs med tanken. Komma bort, byta liv för ett tag och göra något helt annat. Jag älskar den tanken helt enkelt.
Detta innebär också att pappilu snart är hemma också. Och det känns som att det behövs. Han behövs. Vi har varit utan honom för länge nu. Visst vi har haft jobbiga tider över jul osv men nu när det börjar närma sig så sjukt mycket så blir det nästan jobbigare. Men tiden är knapp och vi längtar.
Och imorgon far min vän Stina till Portugal och jobbar över sommaren. Du kommer ha så förbannat bra där vännen!
Känns som att det är mycket som händer nu på kort tid. Men jag gillar det.
Något som inte alls händer och som faktiskt står tvär still är min lön från förra jobbet. Och jag har försökt få tag i chefen utan några lyckade resultat. Visst det är inte många kronor men jag har fan inte jobbat gratis. Det känns inget vidare alls.
Så man kan säga att humöret är lite som en berg och dalbana beroende på vad man tänker på för stunden.
Och imorgon är det halvtid för våran vikttävling och vi får väl se hur det gått för oss. Jag vet på ett ungefär hur det gått för mig. Och japp jag kunde ha gjort det bättre. Men jag vet då också med mig att grabbarna inte heller kört stenhårt. Haha. Grymt!
Tror dessvärre jag börjar bli sjuk. Haft ont i halsen sedan igår. Känns inte alls kul. Hur fan blir det med min träning den här veckan då? Jag som tänkt köra stenhårt. Förutom idag då. Men idag jobbade jag i sin tur också.
Jag får köra på varm whiskey. Det sägs göra susen.



72 dagar kvar.

som om jag inte lyssnade längre...

Kommentarer
Postat av: stina

iiiiihhhhh :) <3

Postat av: angelique

stina: det kommer bli bästa resorna ever :)

2009-03-02 @ 18:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback