vila i frid.

Lite ändringar faktiskt. Vi har fått en ny rumskompis som heter Tanja och kommer från Vasa i Finland. Hon flyttade in idag, så det blev en liten lättnad i allt detta tungt som är. Fick nys om ett jobb på Ness men dom behövde inge folk tyvärr. Så ska kolla på ett annat ställe senare idag. Verkar ju hopplöst, fan. Men jag vill verkligen inte hem.
Dock känns det riktigt tungt nu att inte ha något jobb. Men jag gör mitt allt för att lösa det, sedan får man tro vad man vill.
Var skönt att få prata med mammilu idag också trots det jätte tråkiga beskedet. Vila i frid HotShot sötnos. Men det var det bästa beslutet tyvärr.
Idag är ingen kul dag. Men bara allt löser sig så kommer nog allt kännas så mycket bättre. Så håll tummarna. Varför skulle det bli så här just nu i sommar för. Blä.
Men idag blir det iallafall en lugn hemma kväll framför ännu en gång two and a half men. Igår var jag ut en sväng men det är inte alls lika roligt längre, tror man faktiskt börjar bli mätt på att gå ut så mycket. Kanske ska ta några dagar att söka jobb, sola och bara ta det lugnt? Vore ju en utmärkt idé. Det låter ju bra iallafall. Så får vi ju se vad som händer med den planen. Lätt hänt att man svänger utanför sina planer här nere. Knappt så man vet vilken dag det är.
Men det jag vet är att det är Country festivalen i helgen, och yes jag är faktiskt avundsjuk. Det var till och med på reklamen här på e4an, eftersom dom lyssnar på svenskradio. Och man känner sig som hemma. Country festivalen är något speciellt och fan så roligt. Iallafall dom två gånger jag varit där.
Så ni som ska dit, ha kul åt mig med så solar jag och har det bra här åt er! Haha.
Nä om man kanske ska försöka sig hemåt eller något.



livet förändras, var jag än går...

Kommentarer
Postat av: Adde

Vi har sol och värme här med ska du veta sen så finns de alltid en plats här på jobbet så det är ju bara att komma hem med svansen mellan benen.. Mohahaha

2009-06-25 @ 20:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback