snart så.

Så hade vi torsdag, efter att ha dubbelkollat ca 100 ggr idag. Haha. Inte direkt så att man är med på vilken dag det är. Datum ska vi inte ens prata om.. Igår så for jag och Emilia faktiskt på förfest i grannhuset. Himla trevligt, tröck in typ 16 pers i en liten lägenhet. Varmt varmt varmt! Puh. Det var army night som vankades på beachcluben. Dock gick vi inte dit direkt, alla utspökade stormade vi e4an var där en stund sedan gick jag och Emilia till treo samt Gjökeredet. Lite glade viking efter det insåg vi att vi faktiskt inte ätit middag utan en kebab tidigare på dagen ingen av oss mådde speciellt bra utav efteråt. Så matpaus och sedan gick jag till beachcluben och Emilia kastade här in handduken.
På beachcluben var det riktigt mycket folk och alla stupfulla och det var lite drag. Själv tappade jag lite lusten och gick hem en timme innan stängning.
Skönt att komma hem men sov ganska oroligt av någon anledning.
Idag har det varit ganska konstigt väder faktiskt, men inte så att vi vägrade ligga och steka lite. Så nu minsann börjar väl ändå färgen sätta sig! Det var på tiden. Haha. Jag är lite efter när det gäller detta. Men va fan, spela roll. Det kommer med tiden antar jag, eller så rinner det ut i sanden.
Nu har det kommit ner lite kända ansikten också så det är riktigt kul. Full fart. Hoppas bara att turisterna hade tänkt leta sig ner också. Annars kan det bli lite körigt.
Men imorgon är det jag som provjobbar iallafall. Vilket jag också ser fram emot! Det är ju tydligen fotboll på lördag också, hade jag ingen aning om. Haha. Men hoppas att jag jobbar då också. Den som lever får se.
Ikväll antar jag att det blir lugnt. Man ska aldrig säga aldrig har jag lärt mig dock. Kanske blir en sväng om. Jens får fortfarande ta sitt arsle mot oss och ge min hårddisk innan jag får damp på honom.
Så vad sker i svedala? Något man missar?



jag vill känna pulsen från stan igen...

Kommentarer
Postat av: stina

tack så jättemycket för svaren :D Lät väldigt dyrt att bo där :/ Men ni 3 har jobb och fast lön eller? Vad jobbar ni/du med?

/stina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback