märklig dag.

Efter midsommar har det inte hänt så mycket, som jag ser det iallafall. Visst det händer saker hela tiden men dom som är/har varit här nere vet vad jag menar. Igår var en extremt lugnt dag och kväll. Kände mig så sjukt seg att jag inte stannade ute länge gick väl hem vid strax efter kl 2 efter ha druckit en öl. Sov lagom obra inatt, svinkallt (det kan faktiskt vara kallt på mallis också) så sov med dubbla påslakan och trodde jag skulle dö. Inte riktigt så illa men det var kallt. Och inte var det bättre när jag väl pallrade mig upp trött och jävlig. Så tjocktröja och trekvarts brallor på. Jag som har planerat att sola i två dagar nu, faan. Och bara för att man sätter sig vid datorn så självklart tittar solen fram. Är jag förvånad över min tur? Icke.
Jobb lyser med sin frånvaro också, till på köpet. Ska dock ringa på ett nr idag tänkte jag och se hur detta går. Har även hört lite om att sälja biljetter och så som faktiskt kan ge bra med pengar om man kan sälja vill säga. Bättre än inget just nu känner jag. Är det så att jag inte får något jobb ganska snart så blir det jag som får packa mina väskor och lämna magaluf. Tyvärr. Verkligen något jag inte vill. Har inget hemma och göra just nu så vad ska jag hem och göra. Samtidigt som det inte direkt är gratis att chilla runt här heller. Och som för övrigt är riktigt tråkigt i längden ska ni veta.
Meeen för att liva upp det hela lite så har jag faktiskt lagt upp bilder från midsommar på pixbox (
www.pixbox.se/aangelique ) för den som är intresserad. Ska väl lägga upp en del på facebook också om det blir idag eller så småningom visar sig.
Så idag är en väldigt märklig dag både väder mässigt och överhuvudtaget. Så får se vad som händer med resten av kvällen. Funderar på two and a half men maraton. Började så smått igår med det så.
Jag är glad att vi har el nu iallafall, måste kolla om man kan få någon form av ersättning för det jag var tvungen att kasta i kyl och frys plus att vi hade kolsvart i 5 dagar. Det är inte okej med tanke på dom problemen vi haft med lägenheten hittills. Suck. När ska detta sluta?
Sorry för detta bittra inlägg. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag har det sjukt bra! Trivs man så gör man. Och fast man har det hur bra som helst finns det faktiskt stunder då det är lite tyngre än andra. Så det så.



och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback