min midsommar.

Att fira midsommar på mallis i magaluf var helt klart en upplevelse. Dock med svenskstyle såklart! Började kl 13 som tidigare nämnt med en god sommardrink på treo för att sedan en timme senare kila vidare mot chili lounge. Champagne och förrätt som bestod av, 3 sorters sill som dom själva lagt in 2 veckor tidigare, färskpotatis, rödbetssallad, potatissallad, skinka, mörktbröd med ost, ägg med räkor och självklart gräddfil med gräslök. Och oh yes detta var förrätt(!) Glöm inte att vi fick nubbe till också. Många undrade över den trots allt lilla tallriken och då fick vi höra, nej nej det blir en varmrätt också. Oops då har folk ätit av varandra då vi trodde att det inte skulle bli mer.
Vi försökte oss självklart också på att sjunga lite nubbevisor som vi fått i ett häfte men det gick sådär mer än när vi sjöng till dom från Gjökeredet som var där.



Detta var då förrätten. Den ser inte bara god ut den var sjuuukt god.

Ganska omgående kom även varmrätten in. Då hör man att flertalet av oss drar djupa suckar, inte för att det ser äckligt ut för det var det självklart inte utan för att man var proppmätt. Och för att inte glömma hade man i huvudet att det skulle komma en efterrätt.

 

Varmrätten och efterrätten. Sedan rullade man fram.

Mellan varmrätten och efterrätten blev det självklart dans runt midsommarstången (ingen midsommar utan midsommarstång eller?) Så tro inte att bara för man befinner sig på mallis så kan man fira midsommar. Hell yeah.
Efter att vi avnjutit allt detta gott så for några av oss upp på beachcluben och fortsatte festen. Som också fortsatte hela dagen/kvällen/natten. Jag tog mitt pick och pack och gick hem vid 3 tiden. En smula onykter, precis som alla andra. För hej och hå vilken midsommar. Tror inte det var någon som var riktigt med i matchen.
Så igår var det väldigt lugnt, för alla. Mådde oväntat bra igår faktiskt så jag är nöjd. Kunde inte blivit bättre. Midsommar på mallis är SPECIELLT. Stackars er andra satar som var hemma i varma sköna sverige.

           

Ååh det var så mycket som hände på midsommar och jag skulle vilja berätta allt allt allt, fast då blir inlägget sjukt långt och förmodligen jävligt trist. Så ni får nöja er så länge. Mer bilder kommer såklart. Detta var ett smakprov.
Hur var eran midsommar?

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer...

Kommentarer
Postat av: Jocke Dive

Hmm...gick hem? jag minns att du fick hjælp hem av Apollo guiden? ;)

2009-06-22 @ 12:45:08
Postat av: Emmelie

Åh vad mysigt!! Vill till magaluf nu!!! :-(

2009-06-22 @ 15:57:46
Postat av: angelique

jocke: hurru, du om någon bör passa sig jävligt noga :P



emmelie: jaa det förstår jag :) det är härligt måste jag säga.

2009-06-23 @ 16:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback