allt löser sig bara man vill.

Så är det nog med allt antar jag. Och jag tok vägrar ge upp och åka hem, det finns inte. Så igår var jag in på Blue moon och kikade om dom behövde folk. Så på fredag är det jag som provjobbar där. Nice nice. Det tog mig 2 dagar innan jag fick ett provjobb, andra har fortfarande inte hittat efter en månads letande. Hm. Vilja eller bara utstrålning? Jag vet inte. Känns riktigt bra iallafall, är ju faktiskt fortfarande inte utbildad. Men det löser sig. Vill man så går det. Självklart handlar det ju om inställning till allt. Vissa kanske inte har det. Äh jag vet inte. Hoppas bara att det går vägen och att jag får jobbet. Vore ju toppen.
Plus att dom ska hjälpa mig att skaffa som spanskt id så att man kan skriva kontrakt och jobba här. Och det sträcker sig livet ut. Perfekt.
Har även skrivit vykort idag, mormor och farmor får sig sina hälsningar. Annars blir jag väl skjuten långsamt.. Men det är ganska svårt att veta vad man ska skriva till dom liksom. Inte direkt så att man lever normalt och inte konsumerar någon alkohol. Den informationen behöver dom inte. Kan dom få sedan när jag kommer hem igen. Haha.
Så idag blir det till att städa eftersom vi tvättade igår. Puh. Not easy. Och definitivt inte kul! Man har det för bra när man bor hemma helt klart. Men bra att lära sig. Känner redan att man lär sig som person om sig själv.
Tog faktiskt med mig kameran ut en sväng igår, men tog dock bara 3 kort. Haha. Var inget att hänga i granen igår faktiskt. Så ni missar inget.



Man har sina rundor har jag och Emilia märkt. Fast vi ska försöka att prova andra ställen också, men det är svårt. Mycket svårt.
Igår så tummade vi på att vi skulle äta kebab två ggr idag. Men efter första till frukost vid kl 17 så insåg vi, nää fy fan inte en gång till. Framför allt inte efter att ha gått en sju helvetes väg till Jens för att hämta min externa hårddisk som han lånat. Och så var fanskapet inte hemma och vi hittade inte den. Blir parlamentet ikväll igen då. Fan vi vill se film! Jens kompetens får helt enkelt ta tag i kragen och pallra sig över till oss med den ikväll.
Fast risken finns att man inte stannar hemma ikväll iallafall. Men den som lever får se.

alla dansar och jag tänker, är du också själv...

Kommentarer
Postat av: Stina

Hej, ska snart ner till magaluf och gå bartenderutbildningen. Skulle så gärna vilja stanna kvar där efter utbildningen, men det blir nog lite körigt med pengarna. Men tänkte om du hade några tips om var man kan köpa billig mat osv. Och vart det roligaste utestället är.

Läste även att krisen som är här i sverige har kommit till Mallis nu också. Det är riktigt svårt att få jobb där nu eller?

Vart bor ni, hur länge har ni bott där och vad kostar det?

Och sen hur är vädret där nere? Är det varmt och skönt?

Blev visst några frågor :p men hoppas du svarar iallafall :) Hade så bra :) /Stina

Postat av: robin

fan vilken lax:P sjukt svettig

2009-06-04 @ 14:13:05
Postat av: angelique

robin: haha visst! det är stek :P

2009-06-04 @ 19:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback