tiden flyger iväg.

Så då har även Tanja lämnat ön. Vi hade en riktigt kul kväll igår! Och i söndags var det mindre kul faktiskt. Gazoline spelade aldrig då två har insjuknat. Så nya tag nästa söndag då gänget anlänt också! Yeeey! Har också bokat biljett hem nu. Så ni lär ju märka när jag dyker upp hemma i Svedala och Tumba. Ska bli väldigt väldigt skönt måste jag erkänna.
Ska snart kila iväg och dubbelkolla om vi ska se Tiesto på BCM imorgon. Jag vill jag vill jag vill. Skulle vara sjukt kul faktiskt. Men som det verkade igår så blir det av. Men mest längtar jag tills lite folk hemifrån börjar dyka upp som gubben ur lådan. Haha. Ska nog försöka mig på att vara nykter tills dom kommer. OM det nu inte blir BCM imorgon vill säga.
Ja har inte så mycket mer att berätta faktiskt. Får se hur det löser sig med lägenheten också. Någon som är sugen att hyra den augusti månad kanske?
Nä hem och laga middag så man gjort något vettigt idag. Eller okej jag har faktiskt solat och aldrig varit uppe så tidigt på morgonen sedan jag kom ner. Puh. Tungt säger jag bara.



Kommer sakna dig Tanja, men sjukt skönt att ha hela sängen för sig själv. Muhaha.

men du skriver ord som mord i handen...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Heeeej!! Så du kommer hem nu snart? Vad roligt, vi har saknat dig här hemma!



Har följt din blogg så klart och du verkar ju inte ha haft det tråkigt direkt :)

Postat av: angelique

emelie: jajamensan, eller snart och snart men ja resan är bokad och betald :) skönt att någon saknat mig där hemma iaf :D hehe :P

2009-07-24 @ 15:18:11
Postat av: Emelie

Haha, klart vi har saknat dig! Men när åker du hem då? Med Jimmy och dem?



Kommer inte vilja umgås med er förrän ni har tappat all er bruna färg och är lika vita som MIG. Haha:)

2009-07-24 @ 20:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback