vart tog det underbara vägen.

Just som man publicerat ett jävligt lyckligt inlägg så rasar världen samman genom en atombomb. Nåja riktigt SÅ illa är det inte. Men kan säga att allt det där underbara jag skrev om försvann som en varm sommarvind. Kommer smärtfritt till Kista, jag som trodde att jag skulle få problem att hitta, icke då! In på HM och fynda lite och nästan göra slut på presentkortet. Me like. Fick hem två schyssta tshirtar i lite rockigare stil och ett enkelt linne typ.
Gick runt lite och fördrev tiden lite grann innan det blev dax att gå mot tandläkaren/specialisten. Det var här allt kördes i botten. Till att börja med fick jag vänta i en halvtimme på att få komma in för att "dom var tvunga att ta in en akut patient" Min första tanke var "kul att sitta i rusningstrafiken till tumba sen.." Fast det skulle vara det minsta av problemen dock.
Kommer in och han ser bekymrad ut. "Du har skött det väldigt bra för det är ingen inflammation eller så alls, är du säker på att du inte gjort dig illa så det har blivit såhär?" Nej såklart det inte var så, det hade bara blivit så pga tandställningen. Keep on going. Tänkte jag ungefär.
Jag skulle låtit bli med det.
Får nu veta att jag kommer behöva operera i munnen och fick också ett "kostnadsförslag" som han kallade det. Snarare, så här jävla asapa mycket kostar det face it. Jag såg mitt sparkonto raseras.
Helt ställt, chockad och jävligt fundersam med alla dessa tankar och paniken ökar. Så sa han att det fanns tid redan nu på fredag eller fredag om 2 veckor på förmiddagen, vilken vill jag ha? Och så var jag tvungen att ta med mig någon då jag kommer vara ganska trött efteråt pga mitt lugnande jag bad om.
För det första hajade jag inte hur jag skulle få någon att ta ledigt från jobbet för att vara sällskap med en ner drogad, trött och förmodligen öm jag.
Hade inte så mycket val så nu på fredag blev det. Kan säga att jag var iskall och hjärtat dunkade i 300. Fan jävla skit.
Kommer därifrån med en ny tid, fredag morgon i Skanstull kommer då också vara 3600kr fattigare. Allmänt förvirrad, eh ja.
Hej rusningstrafiken nästa.
Fick också veta som tur var att Anja och hennes kompis Hanna inte skulle åka till Solna innan konsterten så jag hann alltså hem.
Det bestämdes att jag skulle ta med pizza till dom sedan skulle vi dra i väg på en gryyyym konstert!
Det var dock svårt att släppa tankarna.
Något som gör mig skit förbannad var också att dom dragit 400kr för gymkortet i samma veva. För det första så ska det inte gå på 400kr då jag har rabatt och jävligt lägligt att det kom nu. Tror inte direkt det finns en gud.
Mer om Oasis och bilder kommer. Detta var för att få ur lite av den ilska jag har. Skönt att ha jobbat ett par timmar, i snöstorm! Ofta man cyklar längst bort i Södertälje då, jora det gör jag. Tack tack tack. Ge tillbaka den där underbara känslan.

103 dagar kvar.

ge mig arsenik, för stan är full av tanter och tragik...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback