tristess.

Det är nog vad jag kommer dö av snart. Det är SÅ tråkigt. Gjorde ingenting igår av förklarliga skäl och lär bli samma sak idag. Och gissa om man är sugen på typ allt som går att äta? OM man är. Bara en rostad macka liksom. Det kan jag glömma i två veckor nu. Yoghurt och soppa är mina bästa vänner. Känns förbannat tråkigt. Jag som älskar att äta. Haha. Godissugen, ooo ja! Inte ens det kan man skämma bort sig med. Blä. Det är helt enkelt för tråkigt.
Och att man måste ta det lugnt i ca 2 dagar är också sådär.
Kul att man typ vaknade varannan timme inatt också. Så ska försöka mig på att sova en del på dan här. Har ju rätt mycket fritid att slå ihjäl.
Något som var roligt med igår, om man får säga så. Var att chefen på Citymail ringde och talade om att jag skulle jobba i Tumba på måndag iallafall. Sedan att det hade gått jätte bra för mig och att när jag fått in lite mer rutin så ska jag få prova på bil. Yeey! Och killen jag gick med i Tumba hade också varit jätte nöjd med min insats. Snacka om att jag behövde höra det igår!
Kommer inte få så mycket timmar just i februari då det inte är så mycket att göra men sedan drar det iväg. Det kändes grymt skönt och kul att höra att man gör bra ifrån sig. Äntligen något positivt.
Om man kanske ska slå på stort och ta sig lite yoghurt? Har ju till och med två smaker att välja på, blåbär och vanilj. Mmmh.



101 dagar kvar.

7 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3 Saknar dig jätte mycket, men snart är du hemma.

nåt är borta, men nåt har hittats varje dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback