mer snö.

Det är så härligt med snö, man blir mycket piggare och gladare av det. Ändå vaknade jag upp med en väldigt wierd känsla, som att jag inte sovit fast jag hade det, eller? Ja jag vet inte svårt att sätta fingret på. Och drömmarna fortsätter. Det måste ju finnas ett stopp nångång. Nåja, det kanske ändras sen när jag får lite rutiner i mitt liv. Iallafall hoppas jag på det.
Ingen kryssning blir det heller. Känns super trist då jag fyller år den helgen och det skulle vara roligt att bli firad på det sättet. Trots att jag hatar båtar mer än något annat. Men det är själva grejen, speciall kryssning.
Så nu får jag se vad jag gör på min födelsedag, som jag känner just nu vill jag göra något annorlunda eller kanske bara en god middag med min familj. Vore ju hur nice som helst. Men får se vad det lider till. Jag fyller ju bara 21 och det är ju inget att hurra för direkt.
Idag börjar träningen igen, känns skönt för jag har saknat det! Handboll är ju ändå något jag brinner för. Och på tal om handboll såg jag finalen igår inför VM, Sverige-Sverige 2 i final. Inte helt oväntat men det som var oväntat var att Sverige 2 vann på straffar. Riktigt kul att se!
Och innan finalen glodde jag på Grammis, men hade ju såklart glömt bort att det gick och blev påmind försent så missade när Håkan Hellström fick sitt pris som årets manliga artist. Det var han mer än värd!



Nu vet jag inte vad jag ska pyssla med men får se vad jag hittar på.

124 dagar kvar.

du kanske aldrig mer är med mig, men om vi var nån annanstans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback