underbart väder.

Idag har det varit strålande väder och en oväntat bra dag. Fast jag hann inte gymma tackvare att det blev så sent på jobbet och att det drog ut på tiden att handla mat. Så det är lite negativt.
Sen går inga av mina program på tv idag heller så det är också lite negativt. Men annars har dagen varit jätte skön. Vaknade som vanligt innan klockan nu dock bara 1 timme innan så hann till och med somna om. Var klar 25 min innan jag behövde GÅ HEMIFRÅN till jobbet. Alltså det har nog aldrig hänt mig. Och ändå gick jag inte upp tidigare eller senare. Sjukt konstigt.
Men skönt också. Väl på jobbet gick det bra. Men jag trodde jag skulle dö när dom sa vilket område jag fick. Vårsta. Stort och tar evigheter då det är villor och lägenheter. Blä. MEN inget krångel med moppen idag. Tack.
Hur härligt väder som helst ute idag. Nästan så man fick känslan av vår. Om det inte varit ett par minus grader vill säga.





Dessa två tog jag idag, man ser en liten skymt av moppen också. Yeey. Haha. Så här får det gärna vara varje dag jag jobbar. Och inget jävla snöande..

Jobbar imorgon också. Dock Salem. Också ett stort och små jobbigt område som tar tid. Men jag njuter då min kassa drygas ut för varje dag jag får in. Me like.
Ska skälla lite på mitt förra jobb också då jag ännu inte fått någon lön. Men väntar tills efter den 25e om jag fortfarande inte fått några pengar.

jag vet, det låter konstigt när jag säger det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback