serieledning.

Och lagfest ikväll. Vi har verkligen något att fira ikväll. Precis så som vi ville ha det när det planderades för denna lagfest. Vinst med en boll 21-20 mot Årstaiterna (och dåvarande serieledarna med oss som tvåa) Men vi lyckades sätta en otroligt bra match mot dom i Sjöstadshallen idag och vann. Grymt bra och sjukt kul! Verkligen sådana matcher vi ska ha och gärna med oss som segrare. Idag var vi värda att vinna, idag gav vi det vi kan. Men bättre kan det bli, såklart. Det var en jävligt härlig match.
Personligen satte jag en boll och fick spela 2*30 min alltså hela matchen. Vilket jag märkte efteråt. Haha. Man blir helt inne i sådana här matcher. Riktigt bra av oss.
Så nu är det en timme kvar innan jag ska befinna mig med laget hos Anja och verkligen få fira något stort. Grymt!

Kan ta gårdagen i kort också. Vi blev ett skönt gäng och började hos Emelie och Hajas för att sedan åka mot Söder och Högbergs (no shit) blev inte alls sent då dom stängde vid 1 och det var riktigt trevligt och kul att vi blev så många. Kändes bra att jag följde med till slut faktiskt. Så Jimmy kan ju inte komma och säga att han inte är firad nu. Haha. 3 dagar i rad..
Så helgen känns jävligt lång till min förtjusning. Känns som söndag eftersom vi hade match idag.
Men nu är det bäst jag skyndar på lite och gör mig i ordning så jag kommer iväg.
Hur har eran lördag varit då?

 

Torsdag. Harry B James och Jimmys födelsedag. Bandit Unplugged.

 

Fredag och utgång, Högbergs.

Självklart trillar kameran med ikväll också. Min kväll kommer bli bättre än förra lagfesten.. Kan inte bli annat än bra med den här vinsten med oss. Jag gillart.
Så imorgon lägger jag lite energi på att lägga upp lite bilder på hemsidan, pixbox och kanske till och med facebook. Who knows.

74 dagar kvar.

3 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3

det finns inget att göra åt det, du räknar timmarna och tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback