riktigt trött dag.

Sov inget vidare inatt heller, vilket resulterar i att man är rätt trött när man väl ska ta sig upp ur sängen och ta sig an dagens arbete. Efter mycket om och men var jag på gång mot jobbet. Kom i god tid trots att jag var ap trött. Gick väl bra, men 82 springportar vill jag lova tar sin lilla stund. Skönt att jag fick ta moppe idag, skulle cyklat men dom ändrade sig. Puh.
Så när jag kom hem hade jag en gryyym huvudvärk så jag hoppade faktiskt över gymmet idag. Jag har lite små ångest för det men kanske lika bra att vila huvudet lite. Har ju fått träning idag trots allt. Annars hade jag fått pallra mig dit iallafall.
Super trött när jag kom hem så att jag vågade inte lägga mig i sängen och kolla på two and a half men så det fick bli i köket där jag fortfarande sitter och ugglar. Väldigt effektivt då man vill hålla sig vaken.
För igår gick det inte as bra, jag tok somnade. Haha.
Ska ju iväg till Emelie ikväll för SPA-kväll. Kommer nog bli super trevligt. Prova produkter och snacka lite. Bara tjejer. Inte riktigt min grej annars men kan ju inte säga något då jag aldrig provat. Dom som känner mig vet. Men man får faktiskt ändra på sig.
Så jag ser fram emot ikväll.
Tyvärr inget jobb imorgon och inte fredag då jag ska vara så tidigt i skanstull. Dumt enligt mig. Skönt att få in några timmar idag iallafall.
Annars, en rätt tråkig onsdag.

90 dagar kvar.

förrän du möt varje morgon, med sömnlösa ögon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback