kastas från regn till solsken.

Det verkar som att söndagen var otursdag nr 1. Som man hört och allt så verkar det mest varit skit. Då var det alltså inte bara jag. Jimmy bröt handen på sin match bland annat. Jävligt onödigt och tråkigt. Sjukskriven en månad. MEN positivt då har jag någon att umgås med dom dagar jag är ledig. Som verkar bli ett par st den här veckan.
Men efter att ha sovit jävligt dåligt inatt så blev nog dagen tipp topp. Strålande sol iprincip hela dagen, riktigt vinter väder (flashbacks till Sälen..) Dock är snön nästan obemärkelig.
Anyway, det gick bra på jobbet nästan ingen post och jag började inte förens kl 8 och gick hem 12. SKÖNT. Hem och byta om för att dra till gymmet i drygt en timme. Kändes sjukt bra idag. Måste varit vädret.
Kommer hem och öppnar mejlen. Det mejlet fick min mage att göra dubbel volt och knut på slutet. Glad och fundersam helt enkelt.
Kanske det blir jobb 4 veckor i Åre.. Kanske kanske kanske. Jag hoppas fast samtidigt inte. Kluven men nu är det bara att invänta svar. Kul om det blir så då man får uppleva väldigt mycket på ett sådant ställe och snabba pengar. Men synd också för att jag kommer missa matcher här hemma. Men pappilu, don´t worry! Jag är hemma före dig ändå ;) Haha.
Jag får helt enkelt se vart vinden bär mig.
Annars idag har jag haft trevligt besök av Carro och Jimmy som kom förbi en sväng. Vi snackade lite och köpte mat till dom iprincip. Så nu mer ikväll vet jag inte, glo på morgan pålsson som Jimmy kirrade åt mig. En externhårddisk har jag kommit på inte vore helt fel..

Tänkte visa två mindre roliga bilder som jag tog för några dagar sedan. Skulle fotat idag istället.





Pappilu, det är annat än vad du "måste leva med".. Dock är det glansis ute numera.

Jag vet inte vad jag ska tro eller hur jag ska tänka. Jag kör på med, go with the flow. Låter det som kommer kommer.

92 dagar kvar.

för du blir aldrig mer densamma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback