kanske en lösning.

På ett utav många problem här i världen. Just nu är det min huvudvärk som pågått sedan i söndags. Den är inte över ännu, och nu är den olidlig. Och det slog mig imorse när jag klev upp varför. Hade ganska ont i ryggen när jag gick upp och kände av lite i söndags också. Alltså time för kiropraktor Benny att lösa min snart låsta rygg helt enkelt. Brukar annars känna av lite tidigare men den här gången kom allt på samma gång. Överansträngt? Mycket träning? Mycket lyft i jobbet? Eller bara dåligt underhåll? En salig blandning av allt detta tror jag. Var länge sedan sist jag var där nu i och för sig så kanske dags.
Bara jobbigt att man inte kan fixa sådant utan att behöva gå dit och betala dyra pengar. Men life sucks på så sätt. Jag har problem med ryggen och haft ett par år så det är väl bara för mig att leva med det.
Jag får tacka handbollen för den smällen. Tänk att det kan finnas nackdelar med att spela handboll. Tyckte jag i och för sig för ett år sedan. Då letade jag fördelar med det.
Skönt iallafall att bli av med huvudvärken. Dock inte förens på fredag. Det är bara att bita ihop.
Gick super bra på jobbet. Nästan ingen post och jag var inne som nr 2, trots att jag fick Salem. Heja mig! Nåja ska väl inte säga för mycket imorgon är jag väl inne sist. Skönt att få jobba imorgon också faktiskt. Mera pengar.
Den som missat att det är fettisdagen idag är nog ganska dum. Vi på jobbet blev iallafall bjudna på semlor idag. Dock fick jag en annan bulle då jag inte gillar semlor. Haha. Tänk att man kan vara bortskämd på jobbet. Jag tackar iallafall för att man tar hand om dom som arbetar. Eller vad säger ni?
Annars idag, vila vila vila och träning.





Mobil kameran är inte helt dum faktiskt. Första bilden är från när jag gick till jobbet imorse och andra nångång under dagen när jag var i Salem. Man skulle kunna tro att man bor i typ Åre. Haha. Eller inte..

78 dagar kvar.

du hade din chans, men det är över nu...

Kommentarer
Postat av: Robin Carlsson

Mysiga bilder =)



Tack för allt snällt du skriver, kramisar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback