fullt upp, inte jag heller.

Har jag inte att göra så ser jag till att jag har och göra. Tror att jag alltid varit sådan. Är man van vid att inte ha mycket tid över så blir det nog lätt så att man underhåller sig med olika saker.
Precis som jag gjorde idag. Efter en mycket dålig natt utan sömn klev jag upp ganska tidigt. Men mycket förbannad över att jag sovit så dåligt och att telefonen ringt till på köpet. Det var bara att kliva upp helt enkelt.
Vad jag möts av då var inte helt oväntat då det nu snöat ett dygn.





Det kändes sådär då jag visste att jag var tvungen att skotta när jag skulle iväg och gymma efter frukosten. Suck. Det var bara att ta sig i kragen och skotta. Tog i och för sig bara 15 min ca men ändå, så jävla jobbigt!
Gymmade och var duktig i en timme. Sedan kände jag av mina benhinnor nå fruktansvärt.
Hem och lasta bilen med skräp (kartonger och tidningar) som skulle slängas. Så efter jag hade duschat åkte jag till Jimmy. Vi åt lite lunch och glodde på Bert innan vi åkte och slängde allt och pantade burkar.
Tack så jätte mycket för hjälpen Jimmy!
Så nu är det jätte fint och mer space här hemma. Nice. Så städade jag nedervåningen också när jag ändå var igång.
Känner mig väldigt duktig idag.
Så har jag köpt Allévo istället för Nutrilette också, så får se vilka jag tycker är bäst och godast. Bästa med Allévo är att dom har varma soppor också. Hur bra som helst!

79 dagar kvar.

får jag veta vad du tänker på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback