behövligt.

SPA-kvällen hos Emelie. Säger bara: sååå värt. Haha. Otroligt mysigt att ha något sådant mitt i veckan. Och det där med bara tjejer, det kan bli riktigt kul när man låter tankarna flyga iväg. Haha. Så sjukt skönt att känna sig ompysslad, fast det är du själv som gör allt. Men så ren som jag är i ansiktet har jag nog aldrig varit, chock för huden. Händerna och fötterna sen. Det kallar jag känsla.
Så en ny bra kräm har man nu också. Perfekt.
Efter vi pysslat om oss och fick veta allt om Aloe vera så blev det gotti grejer. Saker som till och med jag kunde klämma i mig. Gissa min lycka!? Japp ungefär som att vinna på lotto. Haha. Så jag tryckte i mig, bananbitar, kiwi, ananas, fysalis (staaavning?!) marschmallows. Som jag om vartannat doppade i den varma chokladen. Muums. Ibland får man, och idag fick jag. Har ju inte ätit nästan något godis eller dylikt än det jag fick hos Pia och Micke i fredags. Olikt mig, ooo ja.
Men tror att det behövdes. Lite rensning i kroppen.
Och så även ikväll. Nice. Så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete om att jag har lite renare hy. I like it.

En kompis har också lyckats lägga upp bilder från TreOs bartömning i okt på facebook. Gillar man det, nej. Får man stå ut med det ändå, ja. Sån tur att man inte är ensam om att inte vara fotogenisk.



Nu var jag snäll dock.

man såg gårdakvarnar, men man såg skiten med...

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hahha!:P De stavas tyyp Physalis eller nått..:P

2009-02-12 @ 08:28:32
Postat av: angelique

jennie: hahaha juuuuste! nu när du säger det och man ser det framför sig så :P aja, man fattar vad jag menar iaf :D

2009-02-12 @ 17:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback