allt går bara man vill.

Nu är jag nästan övertygad om att det faktiskt är så. Min beslutsångest om jag skulle dricka eller inte igår gick över när vi kom till Micke och Pia. Men med tanke på hur min vecka hade sett ut med intag av mat och diverse så valde jag att inte gå all in. Om vi tar två exempel på det, Carro och Kadde. Haha. Så jag vågade inte riktigt helt enkelt. Och jag tror jag valde helt rätt faktiskt. Känns jätte skönt.
Iallafall när jag vaknade imorse. Haha.
Jag åt godis igår! Överlycklig vill jag lova! Haha. Pia hade sådana där små påsar med mininappar och dom tänkte jag inte på att jag faktiskt kunde äta. Så jag blev verkligen glad när jag fick dom. Tack Pia! =)
Det går om man vill.
Innan vi åkte dit kunde jag äta en super god middag. Pasi kom med kinamat så jag slevade i mig tills min mage sa tokstopp! Åt inte ens hälften men ändå haha.
Som sagt det går om man vill.
Mätt och lycklig skulle vi in till stan. Jag, Jimmy, Danne, Johan, Carro, Kadde och deras kompisar Rebecka och Jenny. Första gången i världshistorien vi är fler tjejer än killar. Riktigt kul!
Vi hade verkligen bestämt oss för att gå till Göta källare, vi har sagt det förr såååå många gånger men nu var det spikat. Väl där kände man väl sig inte direkt yngst.. Men det var bra drag och det var kul.
Fick en snilleblixt också ett tag in på kvällen. Tror jag inspirerades av min vän Jocke från dom södra delarna av Sverige som gör dom mest galna saker jag hört!
Gick iallafall fram till en av killarna i baren och frågade efter chefen. Efter en kort stund kom HON ner. Då trodde jag det var kört. Men fixade biffen och frågade om dom sökte extra personal what so ever. Berättade om Magaluf och att jag ville komma in i svängen lite innan så att hon visste läget. Hon blev genast intresserad och tog mitt namn och nr och skrev upp att jag jobbat inom hotell och restaurang.
Så man kanske kommer jobba extra på göta källare ett tag framöver. Haha. Ibland vet man hur man ska marknadsföra sig själv.

Nu lunch, har ju kvar från igår så blir perfekt. Mums.

94 dagar kvar.

6 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3

känn ingen sorg för mig göteborg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback