frågor och svar.

Då var gastroskopin avklarad. ÄNTLIGEN! Fick som tur var sova under hela undersökningen så slapp faktiskt veta vad som pågick. Räcker gott och väl att veta att man ska få en slang i halsen. Obra.
Och narkosläkaren var väl ingen höjdare. Skulle sätta nålen i min arm men det sket sig, han hittade inte någon ådra och istället fastnar nålen kvar när han ska göra om och sedan grötar han runt så det gör skit ont. Bra kille!
Inte nog med att man var nervös från början så nu fick man allt det där också. Det ska ju gå smidigt! Han har ju för fan gjort det där förr!
Nä inte okej.
I övrigt gick det bra mår trött och rosslig i halsen. Men annars okej. Jag hade förväntat mig värre. Men ingen bilkörning på hela dagen pga narkosen. Och inget hittade dom heller. Inget synligt. Så prover är tagna för gluten och massa annat som inte syns när man bara kollar. Sedan har jag fått medicin för att prova om jag har något som kallades för reflux. Om dom inte funkar var det något annat som jag förmodligen hade. Lite av uteslutningsmetoden.
Så nu går jag bara och håller tummarna för att få ett slut på det.
Känns nästan bättre om dom hade hittat något, åtgärdat det och sedan var det klart. Nu blir det istället FLER utredningar varför min mage spökar. Tack för kaffet.
Måste tillägga att jag vet varför jag skaffade körkort. Det är ju ingen höjdare att åka kommunalt. Iallafall inte från Solbo till Handen. Nej tack.




snälla skicka ett vykort för jag undrar så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback