fredag och kort arbetsdag.

Sådär då har man hunnit med att jobba en hel dag också. En kort sådan. Åt till och med lunch hemma. Riktigt bra dag! Och ännu bättre med fredag. Som om det har gjort någon skillnad för mig tidigare. Icke. Men det är hela grejen faktiskt, helg. Man kan träffas obehindrat utan att veta att "nää men jag jobbar imorgon så det går inte" Fredag är fredag. Sedan att jag har haft fredagskänslan sedan i onsdags är en annan femma.
Lite kusligt igår att komma hem från träningen med tomt hus och kolsvart. Men eftersom jag visste att det skulle vara tokmörkt när jag slutat träna så tände jag upp lite innan. Smaart. Ja jag erkänner jag är lite harig när det gäller mörker och sådant tjafs. Tur jag har lite sällis av våra små svin. Så helt alone är jag inte. Haha.
Låter som att jag är 12 år och ska för första gången vara själv hemma. Så är det inte.
Ikväll kan det bli lite hallå i stugan dock. Kan bli så att vi befinner oss här ikväll. Skönt för mig då jag inte har så långt hem framåt småtimmarna. Haha. Dock mer att städa men den smällen tar jag.
Annars i helgen vette sjutton det får vi se hur det blir.Lär ju ha träningsverk de la grande imorgon iallafall den saken är ju klar.
Powerwalk på dagen, träning med löpning på kvällen och jobb idag. Hej trappor! Och yes jag är bra otränad samt väldigt trött i benen nu. Men nu ska jag allt komma igång på riktigt. Hell yeah!
Händer det något annat skoj i helgen? Känns skönt att man aldrig är ensam faktiskt.



hade en vän med en bil och vi åkte långt bort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback