tisdag en bättre dag.

Tack Maishel, det känns redan mycket bättre ;) Kommer förbi och hämtar tröjan så snart som möjligt som passar oss båda!

När jag vaknade imorse kunde jag inte bestämma mig om jag var pigg eller trött. Beslutet kom när jag var tvungen att borsta av 10 cm snö från bilen kvart över 6 imorse. Jag var ganska pigg. Men tror att det är snön som gör det.
Jobbet gick bra och jag gick med en klump i magen till en början "kommer jag få stanna?" "vad säger dom?" "hur går det med lönen?" osv osv osv. Många tankar och under dagen fick jag klarhet i det mesta. Lönen fixar sig tills nästa månad. Och om jag får stanna, mjoo det är fortfarande lika oklart som företaget i sig är. Ingen vet nånting förens försent.
Men det lät iallafall som trots nedskärningar och anställningsstopp så kommer jag få stanna, men med ytterst få timmar då kocken som dom tagit in istället för maten som kommer "tar mina timmar". Tydligen fick jag väldigt mycket timmar nu i december trots allt, men att vi skulle prova hur allt gick. Men sedan skulle det sjunka till kanske 2 dagar i veckan eller mindre. Det klarar jag mig inte på alltså ska jag söka mig vidare samtidigt.
Men det känns skönt att höra det där iallafall. Men typiskt att alla skär ner överallt, man har ju ingen chans.
Nåja, det var en liten uppdate.
Så därför har det varit en bra tisdag faktiskt. Tack.
Men fortfarande, hur blir det med jobb. Jag ska försöka lösa det. Nackdelen är ju såklart att jag inte kan ta ett jobb och få dom att tro att jag kommer stanna ett år eller så, eftersom jag åker till varmare vidder och Magaluf 2 maj.
På tal om det kanske man ska boka biljett snart. Lönen har ju trillat in på kontot nu också. Skönt.
Nu powernap, barteori plugg, mat och träning.



Dagens låt: Dido - Don´t belive in love

dom har gått för att leva sina liv, och gud vet att jag måste leva mitt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback