skit måndag.

Sov riktigt uselt i natt till att börja med. Är jag tillbaka i det dåliga mönstret eller vad är det frågan om? Tror dock jag är mer orolig nu än förr. Har ju en del att tänka över.
Snöstorm ute vilket betyder att vårat fantastiska system SL inte funkar, alls. Jag i god tid till tåget, tog bilen till tumba eftersom diverse saker skulle till mamma. Tåget försenat men ändå så jag skulle hinna, men då går det såklart bara till södertälje hamn och nästa skulle komma ca 15 min senare = jag försenad. Jag springer till bilen och fick ta den iallafall. Fan skit och piss.
Väl framme halv stressad fick jag såklart vänta i ca 15 min innan det var min tur. Så tåget hade varit bra ändå.
Väl där så trodde jag att det skulle gå bra. Icke. Troligtvis operation av en liten del av tandköttet så att det blir bättre skydd. Inget som syns speciellt nu och inte kommer göra senare heller. Men vad kostar inte det sen? Och operation. Det känns inge vidare med dom beskeden. Så där fick jag ligga då tre stycken varav en specialist på tandkött skulle komma och glo mig i käften. Kul, tack, fantastiskt, underbart, precis vad jag längtat efter. Jag älskar tandläkaren.
Tänkte då belöna mig med att efter jag handlat mat på ICA köpa med mig Thaimat från solbo, tror ni inte dom har stängt över lunch bara på måndagar och öppnar igen kl 15. Jag var där 13.30. I ren frustration åkte jag till tullinge och handlade.
Kom även på att jag förmodligen någongång denna vecka får veta om jag ens har jobbet kvar. Hoppet är ytterst litet men det finns där.
Plus att jag såg att vi har en skit viktig match söndagen efter Tims 20 års fest/maskerad i Jakobsberg. Så nu är han lagom glad på mig. Tack jag älskar den här måndagen verkligen. Gör jag det ena blir en arg och det andra så blir någon annan drabbad. Vilken tur jag har.
Tror inte min måndag kan bli mycket mer bra än så här. Fick iallafall veta att pappa befinner sig i malaysia just nu. Jävla lyllos. Jag vill också dra nu, helst igår. Jag får helt enkelt vänta på min tur.

Urdrag från bksalem.se:
Plus.
Ange levererar från sin vänsterkant, kul att det lossnade.


Tur att något är positivt med den här dagen.

Dagens låt: Coldplay - Lost

du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback