känns inte som torsdag.

Av någon anledning. Don´t know why. Idag har jag jobbat häcken av mig. Och ändå var jag inte i tid med lunch och allt. Kändes som att dom blev lite sura och trodde att jag "inte gjort nånting på morgonen". Så var verkligen inte fallet, satte mig ner och fikade med Annica i kanske 15 min, that´s it och det vet ju hon. Nåja skit samma. Det är bara ett jobb.
Ikväll träning också, är inte längre motiverad, varför? Joo jag vet varför och jag ska kämpa med det jag lovar. Trött som ett as är jag också. Fortfarande inte människa efter den där fantastiska kryssningen. Snälla låt mig göra det igen.
Annars efter det är det att glo på Du är vad du äter som är ett av mina favorit program. Sen tok sova! Har sovmorgon imorgon också, börjar inte förens 9. Det kallar jag lyx en fredag.
Ska ta och glutta på det inspelade Charterfeber också. Eftersom det går samtidigt som Bonde söker fru blir det svårt att hänga med. Mammas och min mys onsdag, blivit tradition att ligga i min säng och kolla bonde söker fru samtidigt som vi äter en väldigt god fruktsallad. Min idé, jag behöver inte godis. Tycker iallafall om den onsdags traditionen. Det är något med onsdagar och traditioner med program för våran familj. När Lost gick satt vi bänkade allihopa. Lär göra det när det börjar igen sen. Synd att pappa missar.
Vi har nog kommit varandra närmare nu när pappa är borta, det är inte för att vi måste utan snarare av behov. På både gott och ont tror jag. Tycker att mamma är stark. So far.

Kommer inom kort även beställa min oneway ticket till Magaluf på tal om charterfeber. Satt igår igen och kollade. Måste bara dubbelkolla att det är lugnt om jag kommer ett par dagar tidigare än planerat =) Fan va jag längtar.



Dagens låt: Daniel Powter - Best of me

men du, du sätter höstsolen i eld...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback