bra helg.

Igår åkte jag till GP med mat till typ alla för att inviga placet. Det var jag, Viktor, Jimmy*2, Emelie, Danne, GP, Hajas och Hampe. Bergis glömt någon? I sådana fall, sorry.
Så idag tog jag med två bakis killar, Viktor och Danne till stan. The löiks. Jag var faktiskt duktig och var nykter och körde igår. Tummen upp. Kändes faktiskt väldigt bra.
I stan iallafall började vi på söder och kollade i affärer och grabbarna köpte det dom behövde så åkte vi vidare till Hötorget så jag kunde inhandla det jag behövde, alltså rouge, två kajal pennor och hårspray haha. Jag höll igen plånboken duktig som jag är och köpte inget.
Så skulle jag prova jackan jag suktar efter på NK men fanns den, nepp inte gjorde den det. Så jag får helt enkelt kolla om den finns kvar på zoovillage. Kanske bäst om den inte finns.



The two löiks.

Pappa ringde mig också när jag var i stan, super att äntligen få höra hans röst igen! Och kul att han återigen har kommenterat i min blogg =) Du är bäst pappa <3

Ikväll börjar det nog hos Danne med dessa två och sedan vidare till Micke och Pia med gänget. I guess. Om inget annat dyker upp vill säga =) Trevlig kväll tror jag.

Dagens låt: Katy Perry - Hot n cold

nej kanske ingen, kanske allt egentligen...

Kommentarer
Postat av: Virre

Bröderna löik is keppin it löik!

2008-12-01 @ 19:06:31
Postat av: angelique

virre: man kan inte vara mer löik än vad ni är! ;)

2008-12-01 @ 20:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback