äntligen onsdag.

Jag gillar onsdagar. Har sagt det förut och tål att upprepas. Man har passerat halva arbetsveckan, alltmänt skön dag, bonde söker fru och annat mys. Måste jag säga mer? Nää tänkte väl det.
Idag har varit en riktigt wierd dag, men en väldigt bra dag på jobbet, allt bara flöt. Men med ett ganska segt tempo men fick mycket gjort. Slutade tidigt också. Nice nice nice.
Har även lämnat in mina vinter däck så dom åker på lördag förmiddag. Så man slipper sladda omkring. Jag ser ingen tjusning i det. Gillar att ha lite kontroll över saker jag gör. Och det har jag inte då.

Här är en mysig bild från jobbet utanför hissarna också som man välkomnas av.



Bilden är förvisso väldigt orättvis men jag gillar att mobilbilderna är bättre nu med nya mobilen. Kärlek.

Dagen har även spenderats på att handla och få massa vuxenpoäng av diverse saker samt laga middag med mamma och prata om det mesta. Det känns så skönt att jag har henne.
Vi pratade om pappa idag. Det börjar bli väldigt jobbigt, framför allt för henne. Så vi har pratat om julplaner och sådant. Håller tummarna för att det blir som vi vill. Men vi har redan börjat tänka om. Att sakna pappa så här är olidligt jobbigt <3

Så kan jag inte låta bli att längta tills jag åker till magaluf igen..! Skulle aldrig kollat igen på bilderna från våra resor iår. Jag vill ju bara åka tillbaka nu nu nu. Men om 6 månader är jag tillbaka igen =) Fan va jag längtar! Blir verkligen så glad av tanken. Jag gör något med mitt liv. Jag lever det så jag vill leva det.



<3 Tre O´s bartömning.

Snart är det Bonde söker fru, bäst jag kilar. Ibland kan man inte bara låta bli, så är det bara.

8 dagar kvar.

Dagens låt: Takida - Handlake Village

när man är ung vill man bli hög...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback