valborg med mera.

Jaa valborg blev som det blev. Trevliga stunder samt mindre trevliga stunder. Det verkar som att det hör till när det är fest. Men ett samtal från Akhila fick mig att tänka om. Tänker på Carro och hennes närmaste. Men mestadels blev det en bra valborg faktiskt, man får ju tänka på alla dom bra stunderna. Vilket var överlägset!
Fetto Robin, hans bror Stefan och Tim dök upp också, haha alltid lika kul när ni är i farten. Miss you all.
Varför inte bli lite känslig när man ändå håller på. Fick till och med Fetto tårögd på valborg. Naaaw! =)
Och det blev inte mycket kort eftersom när jag tog upp kameran såklart så var batterierna slut (?) fan. Men Nattis har tagit lite kort. Som jag ska få av henne vid ett senare tillfälle.
Men all grillning och allt blev bra iallafall. Vi var hos Jimmys föräldrar, Micke och Pia. Får väl inget annat än att tacka Micke för det med taxin. Haha.
Här är några av bilderna från valborg iallafall. Jag och Fetto blir alltid bäst på bild. Mer oseriösa personer får man nog leta efter..

image690

           

Hoppas eran valborg var trevlig.

Jobbade igår också. Gick sjukt bra. Vilken skön dag! Mera sådant. Efter jobbet var det bara att plocka upp Jimmy och Emelie för att sedan byta om och efter det plocka upp Jocke och Rebecka, för grillning hos Hjalle. Det var jätte mysigt, och en perfekt "dagen-efter-middag" jag skulle lätt säga bättre än Donken. Haha. Efter att ha avstått i 4 år vågar jag säga så.

Livet är förbannat orättvist. Nattis du ska veta att stödet finns, alltid. Vi finns här för dig. Det är aldrig roligt. Som jag sa till dig i telefon idag så fick jag verkligen ont i magen när jag fick höra. Vad är oddsen att något sådant händer efter det vi pratat om på valborg.. Rosie är en guldklimp för dig. Ni båda är värda så mycket. Glad att jag har er som vänner. Det sägs för sällan.
Hoppas det känns lite bättre iallafall. För vi finns här det vet du.

Så mina tankar går till Nattis och Carro med närmaste idag och framöver. Det är aldrig lätt. Man är bara tom. Jag vet.

det gör inte ont så länge du är med mig...

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Just nu när jag läst vad du srivit sitter jag här och tårarna bara rinner, tack för den fina människa du är hjärtat! jag är otroligt glad att jag har dig och ditt stöd. Tack gumman!!!!!

2008-05-03 @ 15:43:50
Postat av: angelique

nathalie: självklart vännen :) du har ett hjärta av guld, så du är värd allt!

2008-05-04 @ 11:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback