slapp dag.

Känns inge vidare med slappa dagar, men man behöver dom. Iallafall ibland. Hade tänkt att gå på en välbehövd promenad trots träningen ikväll, men såklart så började det regna, och inte så lite heller. Och nu ca 1h och 30 min innan träningen så kom solen. Tack för det p3..
Har verkligen gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt idag. Kollat vänner lite, kollat på defont.com efter en snygg stil till min nya tatuering, rensat upp i mitt faktiskt stökiga rum. Det blev ju en rackarns massa saker att ta hand om efter tömningen på idro igår.
Funderat massor har jag gjort också, men på bra saker. Sedan har jag heela dagen lyssnat på Neverstore, har nu en del låtar med dom. Mycket tackvare Alle också, stort tack! Haha. =)
Neverstore är verkligen bra. Så ni som inte lyssnat på dom, do it.
Hämtade mamma från jobbet också och pratade med henne ett tag faktiskt. Alltid bra att ha mamma.
Så har jag faktiskt lyckats pratat med Jimmy också. Och jag såg äntligen Repmånad igår också. Haha. Bättre sent än aldrig. Så hyrde jag och Jimmy en as dålig film igår. She hate me, hyr den inte. Segaste filmen ever.
Så nu ska jag bara försöka få honom att inte kolla på What happens in Vegas. Vilket jag inte tror han gör eftersom det var jag som fick honom att fixa den.
Men nu ska jag väl försöka äta något kanske.

och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte såna som i slutet får varann...

Kommentarer
Postat av: Maria

tack gumman! :)

åh ska du tatuera dig igen? vad kul!

Postat av: angelique

maria: javisst ska jag det :)

2008-05-20 @ 20:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback