måndagkväll.

Var i skärholmen heeela långa dagen =) Hade super trevligt som jag trott med Emilia, vi gick runt i alla affärer och handlade självklart mer än väntat. Hann till och med att hälsa på grabbarna, Jimmy*2 och Hjalle som satt och glassade i solen som gått i moln när vi kom ut. Haha.
Handlade iallafall present till Camilla och studentpresent till Åsa. Så nu hoppas jag dom blir glada för det. Åsa ville ha en kram, men det är klart hon får det också!
Köpte iallafall en bastopp från Gina Tricot, en ny skit snygg bikini från JC, och en bas kofta från Vero Moda. Så jag är nöjd med dagen. Dock ett stooort hål i plånboken, MEN jag unnar mig nu när det ändå var löningsdag för min del.
Min tränare Peter ringde också och sa att min träningsoverall är klar nu och kan hämtas så det ska jag försöka hinna med imorgon, så jag ser enhetlig ut med dom andra. Haha.
Men ÄNTLIGEN kan man känna sig riktigt lugn, för om några dagar är jag helt och hållet BK Salem spelare, och det tackar vi för. Idioter.



Kom just hem efter att ha kollat korpen fotboll. Jag har utsett mig delvis till coach nu också. Gick till viss del bra. Men dom tappade på slutet och det blev lika, 3-3. Jävla skit. Dom var värda att vinna med sina 3-1 som det stog bra länge. Nåja, nya tag och börja om bara.
Funderar på att ta en kort promenad eftersom det fortfarande inte blivit av. Kan behöva röra på mig lite.

jag vill se dom där skyarna igen, jag vill försöka igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback