home again.

Denna dag har inte varit min, nånstans. Usch. Måtte det bli bättre imorgon. Only 2 days left on this week. Skönt att bara jobba onsdag och torsdag sen är jag ledig. Det kallar jag toppen. Och jag behöver det mer än någonsin med tanke på den här dagen. Ville verkligen bara gå och sätta mig i ett hörn och inte göra nånting. Men imorgon kommer jag iallafall få jobba lite på lagret vilket jag tackar och bockar för. DET är skönt arbete. Man har alltid något att göra och du kan stå där i din egna lilla värld. Underbart.
Jag vet inte men jag har en dum känsla som inte vill försvinna. Why? Kan ju vara dagen i sig men jag vet inte. Känner mig ganska off överhuvudtaget så känslan kanske är helt rätt. Jag verkligen hoppas att allt bara rinner ut i sanden och kanske löser upp sig. Men who knows. Inte jag iallafall.
Håkan Hellström, kan inte få nog av honom. Någonstans. Han är det bästa som har hänt mig.

du säger att kärleken aldrig var till för dig...


Kommentarer
Postat av: Cissi

hehe aa.. fast var glad att du inte var där, det var kaos! Klockan 10.10 på morgonen fick man stå i kö i säkert en kvart o det gick inte att gå runt och titta direkt.. jag gick rakt på skorna, grabbade tag i två kartonger, provade o gick :P

Postat av: angelique

cissi: nää oj, fy fan! MEN iallafall, du fick tag i grejer till schyssta priser ;D det kallar jag fynd! då är det värt att trängas lite :)

2008-05-07 @ 14:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback