härliga fredag.

SOM jag har längtat efter den här dagen, det är sjukt. Inte nog med att jag inte jobbar förens på tisdag. Underbart! Fick just ett sms av Maria min chef som undrade om jag kunde jobba idag, och jag kan faktiskt inte det. Jag har ingenting att göra på hela dagen men måste ändå vara hemma. Lite små larvigt men sant. Dom ska nämligen montera in våra fönster idag. Kom med dom igår så nu är det spikat. På riktigt. Nåja, jag tror inte på det förens dom faktiskt är HÄR och börjar jobba med tanke på att dom sa igår att dom kommer vid kl 8 och nu är klockan snart 9 och ingen har kommit ännu..
Jag hade alltså kunnat tagit en välförtjänt morgon promenad om jag vetat. Men eftersom jag inte får lämna huset blir det svårt. Fan.
Har fortsatt ta mina kapslar, kände mig lite piggare igår på jobbet fast det kan vara inbillning också såklart men jag var iallafall inte trött. Fördel.
Köpte en söt klänning från Esprit igår också. Men fanns liknande på cubus för halva pengen så ska dit och prova om dom är likadana för då köper jag såklart den.
Jag är ganska nöjd med hur jag börjat förändra min livsstil och liv överhuvudtaget. Jag tror jag kommer lyckas. Hoppas på det iallafall. Men är lite mer lättad idag än vad jag varit dom senaste dagarna. Oron i magen finns fortfarande där, smygande.
Fast så länge jag håller mig sysselsatt och försöker fundera på annat så går det nog bättre.
Har massa städning idag som jag tänkte ta tag i. Perfekt nu när man klev upp så pass tidigt också. Sola vill jag göra också. Jag hinner allt jag vill idag utan planer. Det känns fantastiskt.

image709

Vanlig middag hos min familj. Mamma (bilden) och pappa bygger torn av det som finns på bordet..

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback