Grattis Camilla!

Som fyller 20 år idag! Grattis på din stora dag. Fint väder fick hon också.
Som jag såklart redan njutit av en del imorse. Förvånade iallafall Fetto Robin med att jag var uppe innan 7. Man slutar aldrig förvånas när man känner mig.
Igår så var jag och kikade på fotboll som sagt på Tuna. Och jävlar vilken match, förlängning OCH straffar. Hejade på ManU. såklart. Har delvis alltid gillat dom på nå vis. Det var ett härligt gäng där iallafall. Jag kom senare eftersom att jag inte kunde missa Lost. Hallå?! Det är ju seriernas serie. Men jag kom ju till det bästa, såklart. Så satt och pratade en massa med bland annat Rosie, Emelie och Micke som självklart anslutit sig.
Och vilken hetsstämning det blev när även straffarna var jämna. Men finally vann ManU.
Efter mycket om och men fick jag skjutsa hem Micke till glada Pia, stackars henne alltså. Och Micke lär vara mer död än levande idag.
Jimmy var den som var mest på trycket igår. Jag kunde inte låta bli att le imorse när han motvilligt gick upp. Rosie hade inte sett Repmånad som jag dock såg för någon dag sedan så vi åkte dit och blev kvar och Jimmy mådde toppen. Jag erbjöd mig att köra han och Jimmy Ö till jobbet imorse men nej nej skit i det vetja.
Iallafall var jag pigg och gick upp och åkte hem samtidigt som han åkte till jobbet. Så tog jag mig en super skön promenad på 1 timme sådär på morgonkvisten. Sedan hem för frukost och Vänner.
Så nu snart ska jag ner mot tumba för att kolla om jag kan boka tid för tatuering. =) Och sedan hämta upp Rosie som slutat jobba. =)
Ikväll, träning. Så kul! =)

för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback