festen fortsätter.

Ja herregud. Haha. Men ack så rolig helg det är! So far och det är bara lördag. Torsdag slutskiva tumba, igår lagfest som avslutades på Huset i gamla stan samt en liten vandring på söder efter det. Ikväll är det bara att ladda om batterierna för Camillas 20års fest. Kommer nog bli så sjukt kul! Jag är taggad iallafall.
Igår var en jätte kul kväll verkligen, lagfest med nya laget hos Safia i stan. Det bjöds på bland annat paj, ölkorv, kladdkaka, godis och snacks överlag. Kollade smått på handbolls kvalet. Haha, jaa vad annars? Och hade tipsrunda med bevis. Jag vann! Haha. Så två plopp-påsar till mig, självklart bjöd jag ju alla på dom.
Vid 12 snåret drog vi vidare till Huset i gamla stan, helt okej ställe, kanske lite mycket folk men jag hade dunder kul! Känns jätte skönt att man är med i gänget direkt. Inga konstigheter.
När det var dags att börja tänka på refrängen så åkte jag vidare och träffade en vän en snabbis för att sedan åka nattbuss hem. Ibland är det ganska skönt att åka själv, men tur att det börjar bli sommar så det inte är så mörkt ute.
När jag väl kliver av i tumba träffar jag fler bekanta, och NEJ jag tror inte det var ödet. Haha. Sedan promenixade jag hemåt i solskenet. Ja, då hade solen lyckats hitta fram. Kl 4 var jag hemma och la mig i sängen nöjd med kvällens bravader.

               

Så det var lite bilder från igår också. Tack för en rolig kväll! =)
Nu ska jag bara förbi bolaget en vända och sedan är det väl bara att fortsätta ladda för dagen.
Allt är ju sjukt bra för tillfället! Vädret perfekt, man träffar vänner och har roligt, grillen laddad för ännu en härlig sommar och alla sköna sommarkläder är tillbaka. Någon som klagar?
Inte jag och nu ska jag fixa klart mig så jag kan njuta av dagen. Gör det ni med!

men jag tar allting på lek även en hemlighet...

Kommentarer
Postat av: Maria

vad kul med bilder!

du kommer vara jättefin i klänningen hihi

Postat av: Angelique

maria: jaa man måste ju liva upp det ibland :) hehe det får jag verkligen hoppas! :D

2008-05-31 @ 17:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback