du har ju hela helgen på dig.

Ungefär så är det väl. Jag har som sagt ingenting planerat alls. Vilket för tillfället känns jätte bra. I need it. Fast ändå inte. Har jordens huvudvärk som verkligen inte vill släppa taget. Så det blir nog tidigt i säng och hoppas att man kan sova, iallafall fler än 3 timmar. Can be hard.. Men vad ska man göra? Jag gör mitt bästa för att lyckas med det mesta.
Det är ju därför som man inte gör mer än vad man behöver. Allt för att rädda sig själv. Och det verkar som att jag har lärt mig av mina misstag helt klart.
Nu får jag bara hoppas att jag kan ta itu med saker och ting i rätt ordning för att inte röra till det mer än vad det redan är. Det gäller att dra i rätt trådar från början.
Men det finns alltid dom som har det värre. Tittar på "Berg flyttar in" som är hos Nanne och dom har pratat om hennes bröstcancer bland annat, då känns det som att ens problem är minimala och att man inte ska klaga.
Därför kanske man ska göra sig i ordning för natten och ta tag i huvudvärken och må bra imorgon igen. Imorgon är det lördag och ytterligare en dag utan planer.

men bryt inte ihop nu, du är bara en av många, människor jag drömt om...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, vi två och corvetter alltså:)

Du vet väl att håkan ska till grönan den 13 juni!?

Postat av: angelique

emelie: haha jaa menar det! :D
vaa? näääe det visste jag inte!?! DÅ är jag där! :D ska du med? :)

2008-05-17 @ 11:53:25
Postat av: Emelie

Haha, ja det är sant! Då är det inte så dyrt heller. Så jag ska LÄTT dit.

Har planerat att jag ska dit med några tjejer i min klass som avslutningsgrej för att skolan slutar den dagen. Men självklart ska du med!!:)

2008-05-17 @ 12:04:10
URL: http://eemeliee.blogg.se
Postat av: angelique

emelie: Bra :D hehe aråå! tror att Jimmy Ö är sugen också så det lär nog bli ett gäng kan jag tänka mig :D va roooligt!!

2008-05-17 @ 12:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback