djup suck.

Ihop med trötthet och otrolig skadeglädje. Den enda sanna glädjen. Är faktiskt väldigt trött när jag tänker efter. Kom hem för en halvtimme sedan ungefär efter att ha varit hos Jimmys föräldrar Micke och Pia, med Jimmy och Rosie. Alltid trevligt där.
Så idag har jag varit mycket med Rosie, hämtade upp henne från jobbet och åkte till tumba c för att boka tid för tatuering samt att hon skulle köpa en ny kalender. Efter det åkte vi till henne och pratade massor, gick ut med hennes hund, åt lunch och vaxade mina armar. Känns skit bra! =) Tusen tack vännen!
När vi höll på för fullt dök även Nattis upp. Och vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Jätte kul att ha er som mina vänner ska ni veta.
När jag var klar där var det till att hämta mor och handla lite, var även på bolaget när vi ändå höll på. Sedan hem och göra iordning middag, som jag fixade. Räk och avokado sallad med keso. Super gott såklart =)
Efter det var det bara att göra sig klar för träning. Visst jag hade varit ute på 1 timmes powerwalk imorse men handbollsträningen är också viktig. Så löpning på 20 min och sedan inomhus med handboll 1h 30min. Känns som en bra träningsdag. Och vädret kunde inte blivit bättre.
Imorgon fredag, inget planerat, promenera iallafall. Säkert träffa Jimmy bland annat =) Och lördag är det troligen Kolmården som står på schemat! Hoppas jag får ihop ekonomin, men det tror jag. Så himla roligt.

Något som inte känns bra är orden jag fick höra. Jag har iallafall stödet och känner veerkligen att jag gjorde rätt. Det är ett riktigt leende på läpparna när jag sätter mig i bilen och åker dit. Ingen ångest.

image749  image750
Det är fint ute kl 7 på morgonen..

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Men det är för mycket tankar i huvudet och jag önskar jag kunde släppa något. Det är nog det här som gör att jag får ont i magen. Verkar som en förvirrande tid, inte bara för mig, utan även för många andra. Får dåliga vibbar helt klart. Jag är lite orolig för hur det ska gå. Om jag känner mig rätt så fixar jag det. Inte på det bästa sättet utan på det sätt jag vill ska vara det bästa.
Jag litar på min magkänsla och på mig.

dom får dig vart du vill...

Kommentarer
Postat av: stina

gumman, är det nått som har hänt? :/

Postat av: angelique

stina: det är ingen fara :)

2008-05-25 @ 17:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback