min lillebror 17år.

Han blev stor och gammal igår han. Jääätte stort grattis till min stora lillebror! <3 =) Av mig fick han två t-shirtar från Esprit. Nääähääää.. Men faktiskt, jag tänkte köpa något annat först men fick syn på dom och dom var SÅ han. Då kan man inte låta bli helt enkelt. =) Och han blev glad för dom så det var ju bra. Ibland har man smak.

image608

Så igår hade jag match mot Lindeskolan vi vann, enligt mig, lite oväntat med 11 bollar. Har för mig att när vårat lag mötte dom borta så torskade dom med ca 11 bollar. Men jag kan ju ha helt fel. Jag gjorde iallafall två mål. Men kände mig helt förvirrad på plan. Mer än vanligt. Men enligt Victor och hans far P-O så tyckte dom jag gjorde en bra insats. Då får man väl tacka för det. Återstår och ser hur nästa säsong blir.
Efter matchen var det till att se första halvlek på herrarna som mötte Hallby och den berömda Johan Pettersson. Och jag är glad att jag inte såg resten av matchen. Tumba grabbarna åkte på stor spö.
Så vi åkte och handlade lite mat och sådant inför veckan och sedan iväg till Heron City och Amazon för att fira lillebror. Det var super mysigt som vanligt när familjen är ute och äter. När vi kommit hem så åkte jag till Victor för att sova där. Och som jag sov sen. Haha. Har inte sovit så länge på tusen år känns det som. Men va skönt det var. Speciellt nu när jag vet att jag kommer jobba maaassor under två veckors tid. Inget påskfirande för mig inte. Fast det ger bra med pengar!
På tal om pengar så har jag drömt nu nästan två nätter i rad att jag har hittat pengar (?!) Inte jätte mycket men ändå en del. Vad kan det betyda? Är det för att jag upptäckte mina -45 kr på kontot? Eller vad handlar det om? Jag har ingen aning.
Om drygt 40 min ska jag ut med Victor och Casper på en välförtjänt promenad. Ska bli jätte skönt. Men dagen är ju inte över ännu så får se vad jag ska hitta på. =)

jag gick runt och mumlade, jag sa inget mer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback